fbpx

Wanneer

De nieuwe trainingen starten in maart 2023

Tijd en Locatie

Woensdagochtend (9 -12 uur) in de Plutozaal (Paddepoel)

Donderdagavond (19 - 22 uur) in de Oude Bieb (Lewenborg)

Woonachtig in

de gemeente Groningen

beperkt deelname uit aanliggende gemeenten mogelijk

 

u

Contact

Bij twijfel over deelname of vragen neem contact op met 06 389 00 729 of via groningen@geldengrip.nl

 

....

De trainers

Monica Helbig

Monica Helbig

Ik ben alleenstaande moeder van een zoon van 8 en ben zelf opgegroeid met weinig geld. Dat heeft een grote invloed gehad op mijn leven. Na een lange zoektocht ben ik erachter gekomen hoe ik grip op mijn geld krijg. Inmiddels help ik al jaren anderen om ook grip op hun geld te krijgen, onder andere door het geven van de Geld & Grip training.

Gretha Sikkema

Gretha Sikkema

Ik heb jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening opgedaan bij de Rabobank, waarvan de langste tijd op de afdeling Bijzonder Beheer. Hier allerhande financiële en vaak sociaal maatschappelijke kwesties behandeld. Inmiddels ben ik gecertificeerd budgetcoach, schuldhulpverlener, bewindvoerder en werkzaam als financieel regisseur.

Erik van Diepen

Erik van Diepen

Momenteel ben ik werkzaam als beschermingsbewindvoerder, aangesteld door de rechtbank en werkzaam in de drie noordelijke provinciën . Dat doe ik sinds 2015. Een beroep waar ik erg veel voldoening uit haal, omdat ik hiermee mensen kan helpen die hun eigen financiën niet meer zelfstandig kunnen doen. Of dat nu is door psychische, lichamelijke oorzaken of als het gevolg van verslaving, verkwisting of het hebben van (problematische) schulden. Graag zet ik mijn ervaring en mensenkennis in om deze mensen te helpen.

"Omdat je ertoe doet" is een term die ik daarbij graag gebruik, omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen ertoe doet. Middels het geven van trainingen wil ik graag voorkomen dat mensen in de financiële problemen gaan komen. Mensen de vaardigheden en kennis bijbrengen goed met hun eigen geld om te kunnen gaan.

Groningen
Wisselende trainingslocaties
Groningen
Nederland
Telefoon: 06-38900739
E-mail: info@cijfersencenten.nl