fbpx

Geld & Grip

ALLES OVER OMGAAN MET GELD

Wil jij...

Grip op je Geld

Geld voor Leuke Dingen

Financiële Rust

Dan is Geld en Grip voor jou

Dit vonden eerdere deelnemers

Gebaseerd op 12 recensies
Willy De Leeuw
Willy De Leeuw
24/09/2021
Bij Monica met veel interesse de cursus Grip op Geld gevolgd. Ik heb goed naar haar geluisterd naar de uitleg over dat werken loont, zelfs al ontvang je hetzelfde bedrag als je uitkering. De belastbaarheid is anders, in je voordeel uiteindelijk. Dat is als leek lastig te berekenen maar zij bezit die kennis!
Heel Al-Licht
Heel Al-Licht
23/09/2021
Ik deed mee aan de Geld & Grip training omdat ik, na ruim 22 jaar de luxe om me niet met administratie en bankzaken bezig te hoeven houden, dat opnieuw moest leren. Mijn belangrijkste inzicht was dat geld wel degelijk belangrijk is, net als overzicht krijgen én houden. De training heeft ervoor gezorgd dat de drastisch nodige mindshift plaats had (w.o. dat wederopbouw van je leven zien als een uitdaging constructiever is dan het gevoel van maatschappelijk mislukt te zijn). Ik kan je zeker aanraden om je voor de Geld & Grip training aan te melden als je duidelijkheid en rust wil. Daaruit volgen energie, hoop en daadkracht om te doen wat nodig is om de boel niet alleen op de rit te krijgen, maar ook naar een hoger plan te tillen (N.J. Dahler-van den Hende).
Fiona Bakboord
Fiona Bakboord
23/09/2021
Ben zo blij met deze training ik heb alles weer op orde.met mijn grote gezin.kasboek hou ik nog steeds bij het geeft mij veel rust.super
Meike Heerkens
Meike Heerkens
22/09/2021
Ik deed mee aan de Geld & Grip training omdat bij mij de maand langer was dan het loon op de bankrekening. Mijn belangrijkste inzicht was posten die veel geld kostten en waar ik geen erg in had tijdens het leren opschrijven van de uitgaven naar boven kwamen. Hierop kon worden bezuinigd. De training heeft ervoor gezorgd dat ik wekelijks bijhoud wat ik uitgeef en een jaarbegroting heb leren maken en via een excelbestand inzicht heb gekregen wat bepaalde dingen (auto) daadwerkelijk kosten. Je leert budgetteren. Hierdoor heb ik potjes gemaakt, waardoor ik de rekeningen (auto, dierenarts, vakantie enzovoort) gewoon kan betalen zonder dat dat inhoud dat we op water en brood moeten leven. Ik kan je zeker aanraden om je voor de Geld & Grip training aan te melden als jijzelf ook geen overzicht hebt (veel pinnen) of geen weg weet in de aanvragen van bepaalde regelingen (geld voor wasmachine, sport voor je kind) waar je recht op hebt, of hulp nodig hebt om te leren budgetteren. Ik heb er veel aan gehad en maak iedere dag nog dankbaar gebruik van de inzichten die ik heb opgedaan.
Mariska van Gennep
Mariska van Gennep
16/09/2021
Ik deed mee aan de Geld & Grip training omdat ik meer inzicht wilde in mijn financiën (dat was wat ingezakt). Mijn belangrijkste inzicht was dat ik het al heel goed doe. De training heeft ervoor gezorgd dat ik een ritme (wekelijks) heb gekweekt om mijn geldzaken bij te houden. Ik kan je zeker aanraden om je voor de Geld & Grip training aan te melden als je je grip op geld veel beter wilt maken! Je leert echt kneepjes waar je normaal gesproken niet aan zou denken.
Irene Eggink
Irene Eggink
15/09/2021
Ik deed mee aan de Geld & Grip training omdat ik hulp nodig had bij het inzicht krijgen in mijn in- en uitgaven. Mijn belangrijkste inzicht was dat ik veel onduidelijke en onnodige uitgaven had. De training heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster omga met geld. Ik kan je zeker aanraden om je voor de Geld & Grip training aan te melden, of je jong of oud bent.
Nikay Fransen
Nikay Fransen
15/09/2021
Ik deed mee aan de Geld & Grip training omdat ik wilde leren sparen. Mijn belangrijkste inzicht was overzicht en meerdere spaarpotjes. De training heeft ervoor gezorgd dat ik niet meer in de min sta en reserve en spaar potjes heb. Ik kan je zeker aanraden om je voor de Geld & Grip training aan te melden als je omgaan met geld lastig vind, als je wil sparen maar het lukt steeds niet.
You cant eat Money Diamonds and Gold
You cant eat Money Diamonds and Gold
15/09/2021
Ik deed mee aan de Geld & Grip training omdat het me handig leek om wat nieuwe dingen te leren over m'n financiën. Mijn belangrijkste inzicht was dat het een goed idee is om meerdere bankrekeningnummers te hebben en op die manier geld opzij te zetten. De training heeft ervoor gezorgd dat ik meer overzicht heb qua financiën en dat ik nog beter kan sparen. Ik kan je zeker aanraden om je voor de Geld & Grip training aan te melden als je iets meer overzicht en begrip wil qua je financiële administratie. Ik heb de cursus 2x gevolgd en het was beide keren de moeite waard en waardevol om te doen. En ook nog es heel gezellig, Monica is een fijne host en ze doet het ook leuk/goed.
Renske K
Renske K
14/09/2021
Ik deed mee aan de Geld & Grip training omdat ik, terwijl ik al decennia lang zeer ervaren ben in budgetteren (!), ook mijn evt. optionele 'heilige huisjes' in mijn financiën wilde vinden. Daarbij hopelijk, ook nieuwe inzichten hoopte te verkrijgen, al is het maar 1 waardevolle tip. Het levert altijd weer, ook letterlijk, voordeel op! ;) . Mijn belangrijkste inzicht was dat ík zelfs, na al die jaren van een uitstekende handhaving van financieel beheer, zelfs nog in mezelf 'heilige huisjes' vond, mezelf kon bevragen, en.....mijn prioriteiten heb kunnen en willen bijstellen. Wat zoooo veel ruimte en mogelijkheden geeft! De training heeft ervoor gezorgd dat mijn perspectief veranderd is, keuzes heb kunnen, beter gezegd, heb willen maken uit kracht , i.t.t. vanuit 'slachtofferrol/gevoel van moeten/ enz enz keuzes maken. Ik kan je zeker aanraden om je voor de Geld & Grip training aan te melden als je geld wilt 'verdienen' door simpelweg open, eerlijk en kritisch naar je eigen financiële beheer te kijken. Als je netjes de huiswerk opdrachten uitvoert, zal dat je per direct inzicht kunnen geven en.... financiële ruimte kunnen geven! Zelfs als je 'geen cent te makken hebt, er nergens meer ruimte lijkt om te 'bezuinigen' ,dan wel dus ook net als ik, al jarenlang ervaring hebt in budgetteren en boekhouden. De cursus Geld en Grip door Monica (in combinatie met het toepassen van de Marie Kondo methode in mijn leven waar ik al mee bezig was, waar wordt je sprankelende blij van), is voor mij magisch gebleken! Ik wens je veel succes op je pad, de keuzes die je wilt gaan maken, de 'overvloed' die je daarin zal kunnen ervaren door open mee te gaan in dit proces met een zeer enthousiaste en begripvolle cursusleidster Monica. Enne, geniet van dit proces! PS Mocht je schaamte ervaren om deze stap te zetten..... wens ik je toe dat je toch de drempel over durft te stappen en deze stap te zetten. Je zal veel herkenbaarheid vinden, respect vinden, openheid. Je in 'geborgenheid' van deze veilige cursusgroep, je weg kan en mag vinden. Naar een toekomst die beter past bij jou! Praktisch: Cursus heeft een goede opbouw qua thema's per lesavond. Een extra info avond (m.b.t. regelingen en financiële 'potjes') en een begeleidingsles p/p voor opzetten digitaal financieel beheer zijn ook ingebouwd. ! Theorie en praktijkervaring van de groepsleden (vrijwillig, niets moet, mag) ondersteunen je in dit proces. Het ga je goed!

Geld en grip is...

...een training waarin je leert hoe je aan het einde van de maand geld overhoudt. In 7 bijeenkomsten van 3 uur leer je van alles over geld en omgaan met geld. We gaan het hebben over:

  • budgetteren
  • besparen
  • schulden
  • sparen
  • En nog veel meer

De training is praktisch en actief. Je kunt o.a. een bespaar challenge en geldspel verwachten (Zie HIER het gehele programma). Tijdens de training hoef je niets over je persoonlijke situatie te vertellen, wanneer je dat niet prettig vind.

 

Deelname aan Geld & Grip is geheel gratis!

Wanneer

De nieuwe trainingen starten in maart/april 2023

 

 

TIJD EN LOCATIE

Groningen - Klik hier
Leeuwarden - Klik hier

We zijn bezig de training in meer gemeenten aan te bieden. Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mail naar info@geldengrip.nl

 

 

Woonachtig in 

de gemeente Groningen
de gemeente Leeuwarden

 

Beperkt deelname uit andere plaatsen mogelijk

 

u

CONTACT

Bij twijfel over deelname of vragen neem contact op
Bel/app naar 06 389 00 729
Mail naar info@geldengrip.nl

neem contact op

9 + 13 =

neem contact op

11 + 2 =