fbpx

WORD JIJ GELD & GRIP TRAINER?

IEDEREEN VERDIENT FINANCIËLE RUST. HELP JIJ MEE DIT DOEL TE BEREIKEN?

Bijna 30% van de Nederlandse huishoudens heeft financiële problemen. Gemiddeld zitten mensen meer dan 5 jaar in de financiële problemen voordat ze hulp zoeken. Eerder ingrijpen had veel ellende kunnen voorkomen. Daarom maak ik me hard voor echte preventie van financiële problemen.

Ik weet uit eigen ervaring hoe zorgen over geld je leven kunnen bepalen. Dat is de motivatie geweest om mijn eigen bedrijf te starten als financieel coach. Op basis van mijn eigen ervaringen gecombineerd met alles wat ik geleerd heb over geld en omgaan met geld heb ik de Geld & Grip training ontwikkelt. Deze training is onafhankelijk onderzocht door de Hogeschool van Amsterdam en effectief gebleken. Mijn missie is dat iedereen in Nederland financiële rust heeft en daar heb ik hulp bij nodig. Ik ben daarom op zoek naar Geld & Grip trainers.

Geld & grip®

Geld & Grip is een interactieve training over geld en omgaan met geld. . In 7 bijeenkomsten van 3 uur bespreken we vele onderwerpen. De Geld & Grip training gaat daarin een paar stappen verder dan andere trainingen. Het gaat niet alleen om kennis en vaardigheden, maar ook over gedrag en we kijken zelfs naar de oorzaak van dat gedrag. Een uniek onderdeel van deze training is dat het ook aandacht besteed aan geldmindset.

Het doel is dat de deelnemer meer grip op zijn geld krijgt. De doelgroep is breed. Het merendeel heeft een beperkt inkomen, maar iedereen is welkom. Met of zonder schulden, jong of oud, met een uitkering of werk enz.

Inmiddels hebben bijna 300 mensen deelgenomen aan de training. Ze geven de training een 8,5

Onderzoek Hogeschool van amsterdam

Drie jaar lang heeft de Hogeschool van Amsterdam de training onderzocht. De conclusie is dat er op verschillende gebieden significante verbeteringen zijn in de financiële situatie van de deelnemers. Direct na de training, maar ook 6 maanden na afloop blijven de verbeteringen grotendeels in stand.
De deelnemers zelf geven ook aan veel geleerd te hebben. Er zijn ook minder deelnemers met een bijstandsuitkering en minder deelnemers in budgetbeheer en bewindvoering, al zijn die aantallen niet significant.

onze missie: alle nederlanders hebben financiële rust

Wij vinden dat elke Nederlander financiële rust verdient. Financiële zorgen hebben een negatieve invloed op het leven van mensen. Het zorgt ervoor dat ze hun dromen niet waar maken.
Bewust met je geld omgaan is een sleutel, maar nog niet zo makkelijk als het lijkt. Wij geloven dat mensen veel meer uit het leven kunnen halen als ze op een andere manier naar geld kijken en op een andere manier met geld omgaan. We hebben het onze missie gemaakt ze daarbij te helpen.

extra geld en grip trainers nodig

De training werd de afgelopen jaren alleen in de gemeente Groningen gegeven. Ons doel is deze training in alle gemeenten van Nederland aan te kunnen bieden. We zoeken daarom extra Geld & Grip trainers.

De ideale Geld & Grip trainer

 • Heeft zelf een verhaal m.b.t. geld
 • Heeft ervaring met budgetteren en financiën beheren
 • Heeft een brede financiële kennis
 • Heeft HBO werk- en denkniveau
 • Heeft enige ervaring in het coachen en/of trainen van mensen
 • Is pro actief en ondernemend
 • Heeft een goed lokaal netwerk

 

Wat bieden wij?

 • Een gedegen opleiding in een bewezen effectieve methode in een opleidingstraject van 8 weken
 • Ruimte voor eigen inbreng
 • Online ondersteuning voor de deelnemers
 • Alle benodigde materialen
 • Ondersteuning in de marketing/ het werven van deelnemers

Na een opleidingstraject van 8 weken kun je zelfstandig de Geld & Grip training gaan geven.
In enkele gemeenten kan dat in opdracht van ons, als ondernemer, in andere gemeenten ben je zelf verantwoordelijk voor het organiseren van de trainingen. Je kunt de training ook geven vanuit de gemeente of vanuit een andere organisatie waar je voor werkt.

meer weten?

Wil je meer weten over de kosten, over de mogelijkheden van directe inzet in Groningen of Leeuwarden, neem dan vrijblijvend contact op.

Je kunt bellen naar 06 389 00 729 of mailen naar info@cijfersencenten.nl