fbpx

Geld & Grip

DE TRAINERS

Monica Helbig

Monica Helbig

Ik ben alleenstaande moeder van een zoon van 8 en ben zelf opgegroeid met weinig geld. Dat heeft een grote invloed gehad op mijn leven. Na een lange zoektocht ben ik erachter gekomen hoe ik grip op mijn geld krijg. Inmiddels help ik al jaren anderen om ook grip op hun geld te krijgen, onder andere door het geven van de Geld & Grip training.

Gretha Sikkema

Gretha Sikkema

Ik heb jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening opgedaan bij de Rabobank, waarvan de langste tijd op de afdeling Bijzonder Beheer. Hier allerhande financiële en vaak sociaal maatschappelijke kwesties behandeld. Inmiddels ben ik gecertificeerd budgetcoach, schuldhulpverlener, bewindvoerder en werkzaam als financieel regisseur.

Thom van der Leest

Thom van der Leest

De afgelopen jaren speelde geld een belangrijke rol in mijn eigen leven. In mijn omgeving zag ik mensen keuzes maken waar geld de doorslaggevende factor was. Mijn drijfveer is mensen te empoweren geld te reduceren tot een middel. Door controle over je geld te hebben te focussen op wat je echt belangrijk in het leven vindt en hard werkt om deze ambities, dromen en doelen te realiseren.

Orlando Cecilia

Orlando Cecilia

Zelf ben ik opgegroeid tussen bijstandsmoeders, jongvolwassenen in bewind en hulpverleners. Veel zorgelijke situaties hebben naar mijn idee te maken met financiele factoren. In een ongelovelijk ingewikkeld financieel klimaat kan het moeilijk worden voor ons om grip te houden op persoonlijke financien. Uit persoonlijke observaties heb ik gezien wat zelfedzaamheid voor mensen kan betekenen. 

De afgelopen Jaren heb tijdens de studie social work op de NHL Stenden mijzelf verdiept in financiele geletterdheid en de psychologie achter geld. Ik geloof dat mensen handvaten geven een groot verschil kan maken in hun financiele situatie.

Erik van Diepen

Erik van Diepen

Momenteel ben ik werkzaam als beschermingsbewindvoerder, aangesteld door de rechtbank en werkzaam in de drie noordelijke provinciën . Dat doe ik sinds 2015. Een beroep waar ik erg veel voldoening uit haal, omdat ik hiermee mensen kan helpen die hun eigen financiën niet meer zelfstandig kunnen doen. Of dat nu is door psychische, lichamelijke oorzaken of als het gevolg van verslaving, verkwisting of het hebben van (problematische) schulden. Graag zet ik mijn ervaring en mensenkennis in om deze mensen te helpen.

"Omdat je ertoe doet" is een term die ik daarbij graag gebruik, omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen ertoe doet. Middels het geven van trainingen wil ik graag voorkomen dat mensen in de financiële problemen gaan komen. Mensen de vaardigheden en kennis bijbrengen goed met hun eigen geld om te kunnen gaan.